top of page

Onze AM Cleaning formules

Professionele autoreiniging Bmw4.jpg

1

Snel Wassen

Interieur exterieur reiniging Shampooing van carrosserie, velgen, reinigen van wieltorens, deurdoorgangen en kofferbaktoren. Tapijt, vloer, kofferbak en onder de kofferbak stofzuigen. Kunststof interieur reinigen, dashboard en middenkolom afstoffen. Ramen wassen.

2

Semi-wash detailing 

Interieur exterieur dieptereiniging. Carrosserie- en velgenshampoo. Decontaminatie van carrosserie en velgen. Beschermende wax met keramisch effect. De velgen van binnen en van buiten schoonmaken met een borstel en een borstel. Borstelreiniging van details (merklogo raamomlijsting merklogo. Brandstofdeur enz. Onderdelen waar het moeilijk schoon te maken is.) Auto drogen met een professionele autoblazer van de hele auto. Ontvetten van deurtorens en kofferbaktoren. Restauratie van kunststoffen aan de buitenkant Banden waxen. Diepgaande afzuiging in de cabine. Vloermatshampoo Grondige reiniging van de bodemplaat, de deuren, de middenkolom, het dashboard met een borstel. Aspiraties van stoffen of leren stoelen. Het schoonmaken van de ramen en de centrale spiegel. Ontvetten van het stuur. De pedalen schoonmaken

3

Washdetailing

Hetzelfde als de semi-detaillering voor het exterieur. Voor het interieur is er de shampoo van de stoffen stoelen met een extractor-injectormachine. Of dieptereiniging van leer met een behandeling. Shampoo van de kofferbak naar de extractor-injectormachine.

Voor de expresformules wordt er, indien de schoonmaaktijd te lang is in vergelijking met de staat van het voertuig, een toeslag gevraagd. Geldt ook voor dierenhaar. De semi-detailing en detailing wash geven glans aan de carrosserie! Voor voertuigen die keramiek op de auto hebben is er geen probleem, wij zorgen voor alles! Maar niet alleen! Waar u uw keramiek behandelt, weet u dat een keramiek onderhouden en gevoed moet worden! Ik heb wat nodig is! Mogelijkheid om de stoelen afzonderlijk te reinigen. Restauratie van koplampen vanaf 50euro per paar. Merkafkortingen verwijderd uit uw kluis. Softtop reiniging om te genieten van zonnige dagen met een schone softtop.

bottom of page